Calmarea clientei nelinistite. Ce face tehnicianul de extensii gene cand clienta nu sta nemiscata?

curs geneProcesul de aplicare al genelor fir cu fir necesită foarte multă răbdare, atât din partea tehnicianului care trebuie să fie foarte atent și să lucreze cu grijă, cât și din partea clientei care trebuie să stea aproape nemișcată și cu ochii închiși pe tot parcursul procedurii.

Există însă cliente, mai ales în rândul celor care se află la prima programare, care nu au acest exercițiu și care sunt extrem de neliniștite: se mișcă, se foiesc, au tendința de a deschide ochii în timpul aplicării extensiilor de gene. Aceste obiceiuri, pe lângă faptul că întrerup tehnicianul și îi îngreunează considerabil munca, pot avea și urmări asupra sănătății clientelor. Dacă acestea deschid, de exemplu, ochii în timpul aplicării genelor fir cu fir, riscă ca adezivul sau vaporii adezivului să intre în ochi și să provoace alergii, lăcrimare excesivă și mâncărimi.
Ce poate face un tehnician de extensii gene fir cu fir pentru a calma o astfel de clientă? Ei bine, încă de la început, chiar înainte de a începe procedeul propriu zis de aplicare al genelor, acesta trebuie să-i explice clientei modalitatea de aplicare și riscurile care pot exista dacă acesta nu este respectat.
Mai apoi, dacă clienta se mișcă și devine neliniștită în timpul aplicării genelor, tehnicianul poate lua o mică pauză pentru a permite clientei să-și schimbe poziția, timp în care îi expune din nou riscurile la care se supune.
Mai apoi, pentru a face timpul să treacă mai repede pentru clienta neliniștită, tehnicianul ar trebui să vorbească cu aceasta pe tot parcursul aplicării genelor, să-i explice ce face, să-i spună cât timp mai durează și să încerce astfel să-i distragă atenția. Deși poate fi mai solicitant și obositor pentru lash artist, fiecare clientă merită tratată cu respect și ajutată.
Înscrie-te la cursul online extensii gene susținut de Paula Lupu pentru a afla mai multe detalii despre interacțiunea cu clientele.

Leave a comment